Kan ik alle boeken die ik heb ter verkoop bij jullie aanbieden?

Nee, wij selecteren de titels die we terugkopen. Van sommige titels hebben wij voldoende voorraad en zullen derhalve niet worden ingekocht. Het kan ook zijn dat de boeken niet meer op op de leermiddelenlijsten staan en dus niet meer door de scholen worden gebruikt waardoor wij deze boeken niet zullen inkopen.

Wij kopen alleen boeken in die we gebruiken kunnen en die in goede staat zijn. Ook hier geldt dat er niet in de boeken geschreven mag zijn en dat ze niet beschadigd mogen zijn. Dit ter beoordeling van ons personeel. Indien een boek teveel beschadigd binnen komt of er is ingeschreven wordt deze alsnog geweigerd. Deze artikelen worden niet aan je retour gezonden. De artikelen zullen worden vernietigd, je ontvangt daar geen geld van retour. 

Indien je artikelen retour stuurt die niet op de officiële uitgeprinte inkoopbon staan: Deze worden geweigerd. De artikelen zullen vernietigd worden. Je ontvangt daar geen geld van retour.

Indien je artikelen retour stuurt zonder officiële uitgeprinte inkoopbon kan het zijn dat deze allemaal worden geweigerd. De artikelen zullen vernietigd worden en ontvang je niet retour Je ontvangt geen vergoeding.

 

De boeken dienen van de juiste druk te zijn. Het 13-cijferig ISBN kun je vinden op de achterkant van het boek en op een van de eerste bladzijdes in het boek. Licenties, werkboeken, readers en losbladige (mappen) kopen wij niet terug.

Je kunt deze boeken inleveren in de winkels te Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn en Obdam (de adressen en openingstijden vind je terug onder contact.)

Je kunt de boeken ook naar ons opsturen. Doe dit dan voorzien van je uitgeprinte lijst en je naam en adresgegevens (en bankrekeningnummer natuurlijk). Het verzendadres staat op je geprinte overzicht.

Wanneer kan ik mijn gebruikte boeken ter verkoop aanbieden?

Dit is meestal aan het einde van het schooljaar. Momenteel kopen wij boeken in. Klik hier om je boeken te verkopen.

Hoeveel geld krijg ik terug voor de boeken?

De inkoopprijs bedraagt 35% van de op dat moment door Lisette Werter Groep bepaalde verkoopprijs (door jaarlijkse prijsverhogingen voor jou gunstig)

Krijg ik het geld meteen? Wordt er contant retour betaald?

Nee, bij verkoop van de boeken ontvang je een inkoopbewijs. In verband met de veiligheid wordt het bedrag niet contant terugbetaald maar op een door jou opgegeven bank- of gironummer teruggestort.

Wanneer wordt het terugkoop bedrag op mijn rekening gestort?

Indien alle gegevens bij ons bekend (en correct) zijn, wordt het bedrag binnen 2 weken naar je overgemaakt.

Retouradres

Lisette Werter Groep
Postbus 14
1713 ZG Obdam

Terug naar faq